What is Nano Platinum?

 
 

De kleinste deeltjes, het zuiverste water,
de beste resultaten.

 

BG

Wat is Nano Platina?

 

 • Platina
 • Rhodium
 • Iridium
 • Palladium
 • Ruthenium
 • Vanadium
 • Osmium

 

 

Platina:

Platina, zoals goud en zilver, is onderdeel van de edelmineralen en vormt, samen met de spoorelementen op deze pagina, een cruciaal onderdeel van de mineralen die je lichaam nodig heeft.

In 1945 werden platina nanodeeltjes getest en werd gevonden dat ze kankercellen doden zonder schade aan gezonde cellen te veroorzaken. In tegenstelling tot de op platina gebaseerde chemotherapie die sinds 1970 algemeen gebruikt wordt (zoals cisplatine), is Nano Platina zuivere platina en bevat geen van de toxische bijwerkingen die van chemotherapie bekend zijn.

Nano Platina balanceert en verhoogt de coördinatie tussen de linker en rechter hersenhelft en is een mogelijke oplossing voor dyslexie. Vanwege de reputatie van platina dat het de levensduur verhoogt, voerde de Universiteit van Tokio een volledig gecontroleerd experiment uit op wormen en vond dat de consumptie van platina nanodeeltjes de levensduur van de wormen met een-derde verhoogde.

Platinum verhoogt het libido bij zowel mannen als vrouwen.

Nano Platina heeft een regenererende werking op het hartweefsel, de thymus (die een belangrijke rol speelt in het immuunsysteem) en het gehele hormoonsysteem. Het heeft ook een regeneratief effect op DNA, een kwaliteitskenmerk van Nano edelmetalen. De hersengolven van mensen die Nano Platina gebruiken zijn vergelijkbaar met die van mensen die maximaal 20 jaar hebben gemediteerd. Nano Platina:

 • Verbetert het vermogen om te studeren,
 • Verhoogt concentratie,
 • Vergroot creativiteit,
 • Verbetert helderheid van denken,
 • Vermindert stress en zorgt zelfs voor helderder dromen.

Deze veranderingen worden alle in verband gebracht met de harmonisatie en synchronisatie van hersengolven. Verhoogde hersenactiviteit kan zich uiten in een meer consistent en gericht gebruik van mentale energie en dus een effectiever gebruik van de hersenen. Dit kan leiden tot dieper leren en meer effectieve denkprocessen.

Rhodium:

Als Nano edelmetaal is rhodium betrokken bij diverse hersenfuncties. Een specifieke werking van rhodium is dat het de productie van melatonine stimuleert waardoor het de slaap bevordert. In tegenstelling tot het effect van kunstmatige melatonine, waardoor het lichaam zelf haast geen melatonine meer produceert, verhoogt de inname van rhodium de productie van melatonine door het lichaam zelf.

In sommige gevallen is waargenomen dat na een halve maand van rhodiumsuppletie de thymusklier met 40% is toegenomen. De thymusklier is belangrijk omdat het T-cellen (de “killer” cellen van het immuunsysteem) produceert en traint in hun specifieke functies. De T-cellen bestrijden parasieten, virussen en tumoren, en dus speelt rhodium een cruciale rol voor iedereen die een ernstige ziekte heeft. De thymus verliest grotendeels zijn functionaliteit rond de puberteit en dus is de mogelijkheid om het te activeren met rhodium van essentieel belang.

Iridium:

Iridium wordt ook wel de tweelingbroer van rhodium genoemd. In combinatie met rhodium versterken ze wederzijds elkaars werking. Naast alle algemene eigenschappen van Nano edelmetalen, heeft iridium de volgende functies:

 • Het verbetert de kwaliteit van de slaap en geeft meer energie met minder slaap.
 • Het versnelt de celstofwisseling, bevordert een gezonde celfunctie en ondersteunt een gezonde regeneratie van lichaamsweefsels, met inbegrip van de herseneweefsels. Als gevolg helen wonden sneller en beter.

Palladium:

Palladium werkt als een krachtige antioxidant; het verzamelt vrije zuurstofradicalen, die het aan waterstof bindt waardoor water wordt gevormd en schadelijke effecten voorkomen worden. Palladium verbetert het zicht omdat het de kegel- en staaf fotoreceptorcellen in het oog herstelt. Ook repareert palladium andere zintuiglijke structuren, zoals smaakpapillen, en versterkt het de botten en het tandglazuur.

Palladium verbetert lever- en nierfuncties door ze energie-efficiënt te maken, waardoor meer energie vrijkomt voor gebruik in andere delen van het lichaam. Het verzacht ook de wand van het spijsverteringskanaal en verhoogt de productie van maagzuur en enzymen die de spijsvertering verbeteren. Het kalmeert het hart en heeft een anti-stolling effect op het bloed.

Omdat palladium de sterkste van alle metalen is, versterkt de spieren en weefsels en bouwt weerstand op tegen ziekte. Het verhoogt het transport, de aanwezigheid en de betrouwbaarheid van zuurstof in het lichaam. Juist vanwege deze functies is er een groeiende belangstelling voor palladium van atleten en bodybuilders. Bovendien, heeft palladium de mogelijkheid om waterstof als een spons te absorberen. Het verbetert dus de hydratering van het lichaam.

Vanadium:

Studies bij dieren en mensen hebben aangetoond dat vanadium de bloedsuikerspiegel verlaagt en de insulinegevoeligheid van het lichaam verhoogt. Het zorgt tevens voor een meer efficiënte omzetting van suikers om de spieren en weefsels te voeden. Vanadium speelt ook een rol in het verlagen van de bloeddruk. Net als palladium wordt vanadium gebruikt door atleten en bodybuilders.

Ruthenium:

Ruthenium is een edelmetaal die de interesse van de medische wereld heeft opgewekt. Het werkt op een soortgelijke manier als de op platina gebaseerde chemotherapie. Ook blijkt het het effect van verschillende medicijnen te verbeteren. Dit blijkt uit een onderzoek op een malariadrug, waaruit bleek dat het geneesmiddel vijf keer beter werkte op mensen die ook ruthenium namen. Van alle Nano edelmetalen heeft ruthenium de grootste capaciteit om DNA te veranderen. Dit wordt erkend door de farmaceutische industrie. Nano Ruthenium verhoogt ook de effectiviteit van alle andere edelmineralen en we geloven dat het de laatste synergetische hand legt aan aan de verlenging van de levensduur – tot aan leeftijden die in het Oude Testament werden genoemd.

Osmium:

Osmium heeft uiteraard alle eigenschappen van een edelmetaal maar is vooral bekend vanwege het vermogen om de levensduur te verlengen vanwege het feit dat het DNA kan veranderen. Osmium wordt medisch gebruikt bij de behandeling van kanker, in het bijzonder borst- en eierstokkanker.

Tenslottte:

We worden beperkt door Europese wetgeving op wat we kunnen zeggen over de effectiviteit van Nano Platina en de verbazingwekkende effecten die het heeft op de gezondheid. Dus zijn gezondheidswinkels de beste plek om informatie en advies te krijgen. Eén ding dat regeringen niet van ons weg kunnen nemen is de vrijheid van meningsuiting. Iemand kan je advies geven en je de waarheid vertellen over wat een product kan doen of hoe het je kan helpen, maar volgens bovenstaande wetgeving kan dit soort informatie niet gedrukt worden als promotie voor natuurlijke gezondheidsproducten.

Referenties:

Miyamoto, Y., Kim, J. et al. Effects of TAT-conjugated platinum nanoparticles on lifespan of mitochondrial electron transport complex l-deficient Caenorhabditis elegans, nuo-l. International Journal of Nanomedicine, 2010, 5: 687-695.
Zhang, C. X. & Lippard, S. J. New metal complexes as potential therapeutics. Current Opinion in Chemical Biology, 2003, 7: 481-489.
Allardyse, C. S. & Dyson, P. J. Ruthenium in Medicine. Current Clinical Uses and Future Prospects. Department of Chemistry, University of York, Heslington.
Wang, J., Yuen, G. et al. Effect of Vanadium on Insulin Sensitivity and Appetite. Metabolism, 2001, 50: 667-673.

 

bg image

Discover

Ontdek de bron van cellulaire energie

Goud, Zilver, Platina, Magnesium, Ijzer, Zink en Koper

bg image

Bottom Home

Nanomineralen

Het zuiverste water, de kleinste deeltjes

De nieuwe vorm van mineraalsuppletie