Nobles

 
 
 

Welkom bij de nieuwe generatie
mineraalwaters

 

l_oreal_gold_k6taf

Wat zijn Nano Edelmetalen?

 

  • Goud
  • Zilver
  • Platina
  • Rhodium
  • Iridium
  • Palladium
  • Ruthenium
  • Vanadium
  • Osmium

Weet je waarom goud zo waardevol is?

Omdat het schaars is? Of omdat het mooi is? Nee!

In feite werd goud oorspronkelijk waardevol omdat het door de ‘Oude Goden” werd gezocht en het gebruikt werd door de oude Chinezen en Sumeriërs om de levensduur van de mens te verlengen. Dat is de ware oorsprong van Alchemie.

Ben je benieuwd naar supplementen met krachtige gezondheidseffecten op het zenuwstelsel, het immuunsysteem en de hormonale systemen? Supplementen die energie op cellulair niveau verschaffen, die het DNA repareren, de hersenfuncties verbeteren en zelfs kunnen leiden tot een langere levensduur ?

Edelmetalen beslaan ongeveer 5% van de droge stof van de hersenen en het gehele zenuwstelsel. Mineralen vormen de basis van alle supplementen, omdat ze de bouwstenen van het lichaam en dus de gezondheid zijn. Helaas is onze bodem uitgeput en als gevolg van het ontbreken van deze mineralen in ons dieet hebben de meeste mensen ernstige tekorten. Suppletie is daarom van essentieel belang geworden.

De meeste mensen zijn bekend met metalen zoals zink, ijzer, magnesium, enz. Zij weten dat deze metalen belangrijk zijn voor het goed functioneren van hun lichaam en geest. Veel minder bekend is het belang van edelmetalen – een groep van metalen die wordt gebruikt voor sieraden en speciale industriële toepassingen. Edelmetalen behoren tot de platinagroep. Deze zijn aanwezig in de aarde in combinatie met platina. De meeste edelmetalen roesten of oxideren niet. De fysiologische effecten van deze metalen komen veel met elkaar overeen, maar elk metaal bezit ook zijn eigen unieke kwaliteit. De enige juiste, effectieve en veilige vorm waarin edelmetalen ingenomen kunnen worden is in nano-vorm, d.w.z. uiterst kleine deeltjes opgelost in zuiver water.

Alle Nano edelmetalen verhogen de afgifte van neurotransmitters (chemicaliën in het zenuwstelsel die de transmissie van impulsen in zenuwverbindingen vergemakkelijken) en verbeteren de elektrische geleidbaarheid en dus de werking van de hersenen. Studies hebbben aangetoond dat edelmetalen de intelligentie, concentratie, focus en het geheugen verbeteren. Ze stimuleren de regeneratie van het skelet en verschillende lichaamsweefsels en organen, zoals het hart, de longen, lever, nieren en ogen. Ze ondersteunen de werking van het endocriene systeem en het zenuwstelsel. En ze verlengen de levensduur door het repareren van telomeren (de uiteinden van de DNA-strengen die, wanneer beschadigd, ouder worden en dood veroorzaken). Nano edelmetalen bezitten belangrijke antioxidante eigenschappen. De meeste van deze edelmetalen zijn ook overgangsmetalen, zodat wanneer zij zich in een monatomische vorm (deeltjes bestaande uit één atoom) bevinden, ze hun metallische eigenschappen verliezen en keramiek worden, waardoor de metalen in supergeleiders veranderen.

Onze lichaamscellen communiceren door het gehele zenuwstelsel heen, niet alleen door middel van chemische deeltjes (neurotransmitters) en elektriciteit, maar ook via de uitwisseling van lichtdeeltjes of fotonen. Het menselijk lichaam is een uitstekende bio-elektrische machine, en alle processen en functies zijn afhankelijk van de geleiding van elektrische “berichten”. Licht, zoals reeds in de glasvezeltechnologie is aangetoond, is in staat om meer informatie sneller, met minder verlies en minder schade aan elektromagnetische velden, te transporteren. Dit principe is reeds toegepast op het gebied van telecommunicatie en datacommunicatie.

De Nano Edelmetalen begeleiden de fotonen en maken een grotere stroom van deze lichtdeeltjes mogelijk. Ze kunnen dan ook worden beschouwd als een soort van “vloeibaar licht”. Als een analogie, het is alsof de monatomische metaaldeeltjes de bedrading van het lichaam van eenvoudig “koperdraad” veranderen in een ‘glasvezelnetwerk.” Zo is de “bedrading” van het lichaam in staat om 1.000 keer meer informatie te verwerken. Wat we met deze producten doen is je  supergeleiders te geven!


gold image

Nano mineraalwater met goud

Ons lichaam, met name de hersenen, heeft goud nodig. De gouddeeltjes moeten extreem klein zijn om de bloed-hersenbarrière te doordingen. Hoge kwaliteit Nano Goud bevat gouddeeltjes tussen 0,14 en 4 nanometer. Nano Goud verbetert de geleiding van de zenuwcellen, wat resulteert in sterk verbeterde hersen- en het zenuwstelsel functies. Meer…

glass

Nano mineraalwater met zilver

Een oplossing van Nano Zilver bestaat uit zeer kleine zilverdeeltjes die niet “in suspensie”, maar in feite opgelost zijn in zuiver water. Het is bekend dat Nano Zilver een verscheidenheid aan micro-organismen doodt en drinkwater zuivert. Elk zilverdeeltje heeft een positieve elektrische lading die wordt aangetrokken door virussen, schimmel, bacteriën en andere ziekteverwekkers die negatief geladen zijn. Meer…

platinum

Nano mineraalwater met platina

Nano Platina heeft een regenererende werking op het hartweefsel, de thymus (die een belangrijke rol speelt in het immuunsysteem) en het gehele hormonale systeem. Het heeft ook een regeneratief effect op DNA, een kwaliteitskenmerk van Nano edelmetalen. De hersengolven van mensen die Nano Platinum gebruiken zijn vergelijkbaar met die van mensen die maximaal 20 jaar hebben gemediteerd. Meer…


bg image

Discover

Ontdek de bron van cellulaire energie

Goud, Zilver, Platina, Magnesium, Ijzer, Zink en Koper

bg image

Bottom Home

Nanomineralen

Het zuiverste water, de kleinste deeltjes

De nieuwe vorm van mineraalsuppletie