What is Nano Gold

Welkom bij de nieuwe generatie mineraalwaters

 

 

gold image

Wat is Nano Goud?

 

Nano Goud:

 • Helpt bij energietekort,
 • Stress,
 • Verslechterend geheugen,
 • Concentratie,
 • Depressie en buien,
 • Ouder worden,
 • Gewrichtsproblemen,
 • Ontstekingen en meer.

 

 

Goud speelt een belangrijke en mysterieuze rol in de geschiedenis van de mensheid. In het boek Genesis, het eerste boek van het Oude Testament, staat dat goud kan worden gevonden in de “heuvels van de aarde.” Mozes gaf goud aan zijn volk in de woestijn.

Goud is één van de edelmetalen. De werkzaamheid van goud is sinds het begin van de mensheid al een bekend feit. De Chinezen deden gouden munten in kokend water om kleine deeltjes van dit edelmetaal in te kunnen nemen. Zij waren de eersten die colloïdaal goud maakten. Het woord “alchemie” is terug te voeren naar de Chinese woorden Kim (goud) en Yeh (vocht).

Joseph_Leopold_Ratinckx_Der_Alchemist

Alchemisten vervaardigden een elixer van goud die het leven aanzienlijk zou verlengen. Paracelsus, de beroemde arts, alchemist en apotheek uit de 16e eeuw, schreef niet alleen colloïdaal goud voor tegen melancholie (“Goud maakt het hart blij,” zei hij) en als een leven-verlengend en verjongend middel, maar ook als medicijn voor diverse ziekten. Als de voorloper van de moderne farmacologie, ontwikkelde hij medicijnen uit verschillende metaalhoudende mineralen, waaronder goud. Huidig wetenschappelijke onderzoek, dat in 1857 voor de eerste keer werd verricht, bevestigt het oude gebruik van colloïdaal goud en exploreert de energie van gouddeeltjes.

Nano Goud mineraalwater is zuiver water met nanodeeltjes goud die een negatieve elektrische lading hebben. Deze ultrakleine deeltjes worden zeer gemakkelijk geabsorbeerd in het lichaam en kunnen cellen, organen en weefsels binnendringen om hun werk te doen. Wat het lichaam niet nodig heeft wordt uitgescheiden. Nano Goud, net zoals Nano Zilver, is een mineraal waarvan de deeltjes een nanogrootte hebben (een nanometer is 1 miljoenste millimeter), maar met een heel ander effect dan Nano Zilver.

Als goud uit een atoom bestaat (monoatomair), verliest het zijn metallische eigenschappen en wordt het een supergeleider. Dit was al bekend bij de oude alchemisten. Monoatomair goud komt in de natuur voor in vulkanische bodem, zeewater en in kleine hoeveelheden in de huid van paarse groenten en fruit zoals rode druiven en aubergines. De krachtige effecten van goud ontstaan voornamelijk in monoatomaire vorm. De beste kwaliteit Nano Goud bestaat voornamelijk uit monoatomair goud. Hoe kleiner de deeltjes, hoe helderder de kleur en hoe beter het goud functioneert.

Ons lichaam, met name de hersenen, heeft goud nodig. De gouddeeltjes moeten extreem klein zijn om de bloed-hersenbarrière te kunnen doordingen. Hoge kwaliteit Nano Goud bevat gouddeeltjes tussen 0,14 en 4 nanometer. Nano Goud verbetert de geleiding van de zenuwcellen wat resulteert in sterk verbeterde hersen- en zenuwstelselfuncties. Goud fungeert ook als een katalysator voor hormonen zoals dopamine, een neurotransmitter. Het helpt bij het bestrijden van verslavingen. Nano Goud kan de symptomen van de ziekte van Parkinson, Alzheimers en andere degeneratieve hersenziekten verminderen en kan ook depressie en angst tegen gaan. Inname van goud verbetert het geheugen, de concentratie en verhoogt zelfs het IQ. Een studie toonde aan dat na inname van 30 mg colloïdaal goud gedurende 1 maand de gemiddelde IQ-score met 20% gestegen was. Dit effect werd gedurende 1 tot 2 maanden gehandhaafd. Je zou kunnen zeggen dat de Nano Goud, dat veel meer biologisch beschikbaar is dan zelfs een goud colloïde, een zegen is voor de hersenen.

Nano Goud is ook een zeer krachtig anti-inflammatoir middel. Goud wordt allang gebruikt bij de behandeling van reumatoïde artritis. In traditionele behandelingen worden goudverbindingen gebruikt die toxisch zijn en veel bijwerkingen produceren. Klinische studies bij chronische patiënten met reumatoïde artritis die niet reageerden op elke andere vorm van therapie, met inbegrip van de traditionele goud therapie, toonden dramatische verbeteringen in 9 van de 10 gevallen na het gebruik van 30 mg Nano Goud gedurende één jaar. De aandoening verdween volledig in drie van de 10 patiënten. Er werden ook geen bijwerkingen geconstateerd.

Voordelen

Nano goud verbetert de werking van alle klieren en balanceert de productie van hormonen. Het verbetert cellulaire functies en verhoogt de productie van collageen. Het werkt zelfs op DNA-niveau!

 • Nano Goud wordt gebruikt als een natuurlijk anti-inflammatoir middel, bijvoorbeeld in de strijd tegen reumatoïde artritis, bursitis en ontstekingen.
 • Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat goud heilzaam is voor het menselijk brein. Goud bevordert de geleiding van elektromagnetische pulsen in het neurale netwerk, die leiden tot een duidelijke verbetering van zenuwstelsel en hersenfuncties. Nano Goud kan worden gebruikt ter bestrijding van allerlei ziekten zoals Parkinson, Alzheimers en andere degeneratieve ziekten die de hersenen en het zenuwstelsel kunnen aantasten. Nano Goud heeft ook een krachtige antidepressivum functie en bestrijdt angstsyndromen zeer effectief.
 • Nano Goud is een fantastische manier om het endocriene systeem in orde te brengen
 • Nano Goud kan de strijd tegen verschillende vormen van verslaving ondersteunen. Dit geldt voor verslaving aan drugs en alcohol of medicijnen, bepaalde voeding, suiker en andere stoffen.
 • Omdat Nano Goud de geleidbaarheid van de zenuwcellen verbetert, verbetert dat ook de geleidbaarheid van ons DNA. Er wordt aangenomen dat Nano Goud beschadigd DNA kan herstellen.
 • Tenslotte biedt Nano Goud een algemeen gevoel van welzijn en meer energie; verbetert het de werking van endocriene klieren; verjongt en fungeert het als een pijnstiller; biedt het geestelijke en lichamelijke ontspanning, is een tonic voor het hart en verbetert het gezichtsvermogen.

Gebruik van Nano Goud

Gebruik: 1-3 theelepels per dag. Bij klachten: 30 ml per dag. Houdt onder de tong voor een moment voor het doorslikken, tenzij anders geadviseerd.

We worden beperkt door Europese wetgeving op wat we kunnen zeggen over de effectiviteit van Nano Goud en de verbazingwekkende effecten die het heeft op de gezondheid. Dus zijn gezondheidswinkels de beste plek om informatie en advies te krijgen. Eén ding dat regeringen niet van ons weg kunnen nemen is de vrijheid van meningsuiting. Iemand kan je advies geven en je de waarheid vertellen over wat een product kan doen of hoe het je kan helpen, maar volgens bovenstaande wetgeving kan dit soort informatie niet gedrukt worden als promotie voor natuurlijke gezondheidsproducten.

Referenties:

Miyamoto, Y., Kim, J., et al. Effects of TAT-conjugated platinum nanoparticles on life span of mitochondrial electron transport complex l-deficient Caenorhabditis elegans, nuo-L. International Journal of Nanomedicine, 2010, 5: 687-695.
Zhang, C.X. & Lippard, S.J. New metal complexes as potential therapeutics. Current Opinion in Chemical Biology, 2003, 7: 481-489.
Allardyse, C.S. & Dyson, P.J. Ruthenium in Medicine. Current Clinical Uses and Future Prospects. Department of Chemistry, University of York, Heslington.
Wang, J., Yuen, G. et al. Effect of Vanadium on Insulin Sensitivity and Appetite. Metabolism, 2001, 50: 667-673.
bg image

Discover

Ontdek de bron van cellulaire energie

Goud, Zilver, Platina, Magnesium, Ijzer, Zink en Koper

bg image

Bottom Home

Nanomineralen

Het zuiverste water, de kleinste deeltjes

De nieuwe vorm van mineraalsuppletie