What is Nano Silver?

 
 

Welkom bij de nieuwe generatie mineraalwaters

 

background

Wat is Nano Zilver?

Nano Zilver:

 • Helpt met infecties,
 • Brandwonden,
 • Snijwonden,
 • Schimmels,
 • Ontstoken tandvlees,
 • Eczeem,
 • Huidproblemen, en meer.

 

Door de eeuwen heen heeft zilver een belangrijke rol gespeeld bij het bevorderen van een gezond leven en is eeuwenlang gebruikt als preventief middel tegen ziekten.

In het oude Griekenland en Rome werden zilveren vaten gebruikt om voedsel en dranken in te bewaren zodat ze fris bleven en werden beschermd tegen bacteriën. In het oude Egypte werd melk in zilver vaten bewaard, omdat het dan vier keer zo lang goed bleef.

Sinds de twaalfde eeuw staat zilver bekend als een bacterie-bestrijdend middel en men ontdekte dat ziekten niet werden verspreid wanneer mensen uit zilveren bekers dronken. In feite hadden aristocraten die van zilver bestek aten een veel lagere kans op ziekten dan anderen tijdens de periode van de plaag.

Cowboys in het Wilde Westen gooiden een zilveren muntje in de melk om te voorkomen dat deze zou bederven.

Vóór de ontdekking van penicilline werd zilver voorgeschreven als erkend antibioticum tegen infecties zoals syfilis.

Vóór 1938 was “colloïdaal zilver” geregistreerd als medicijn bij de FDA in de Verenigde Staten. In 1939, toen de prijs van zilver omhoog schoot tot $100 per ounce, verdween colloïdaal zilver uit het gebruik. Sinds 1893, toen de Zwitserse botanicus Carl Nägeli voor het eerst zilver testte en vond dat colloïdaal zilver een breed spectrum biocide was, is zilver meer getest dan welke andere medicijn of drug dan ook, en is zeer effectief gebleken. Het onderzoek omvatte een grootschalige, door NASA gesponsorde studie in 1970, die de werkzaamheid van zilver volledig bevestigde.

Er is nu aangetoond dat zilver bacteriën in zes minuten doodt en zeer effectief is bij de behandeling van infecties. Nanodeeltjes van zilver zijn het meest effectieve en natuurlijke antibioticum ter wereld. Je kunt Nano Zilver niet alleen gebruiken als desinfectiemiddel of om bacteriële en virale infecties  te bestrijden, maar ook als een detox behandeling. Je kunt het zelfs dagelijks innemen om je immuunsysteem te ondersteunen. Dit resulteert in meer energie, vitaliteit, snellere genezing en verminderde lichamelijke gifstoffen zonder negatieve bijwerkingen.

Nano zilverdeeltjes en andere edelmineralen kwamen in de natuur voor in oude granen zoals spelt en amarant en sommige soorten paddestoelen. Helaas, vanwege de effecten van de industriële revolutie, werd het land van vele mineralen beroofd en, als gevolg, kan men nu alleen maar sporen van deze mineralen in deze granen en paddestoelen terugvinden.

Nano Zilver, als natuurlijk en veilig antibioticum, is heilzaam en effectief in het voorkomen en behandelen van infecties, wonden, brandwonden en huidaandoeningen.

Het gevaar van antibiotica

Over de hele wereld zijn bacteriën meer resistent geworden tegen antibiotica vanwege het overmatig gebruik. Het resultaat is dat we nu antibiotica-resistente of multiresistente bacteriën moeten bestrijden.

Een gewoon antibioticum doodt misschien een half dozijn verschillende stammen van ziekteverwekkende bacteriën die op hun beurt resistentie ontwikkelen tegen deze antibiotica. En omdat bacteriën hun ontwikkelde resistentie aan latere generaties van bacteriën doorgeven, verwachten experts dat resistentie tegen antibiotica drastisch zal verhogen.

Het duurt ongeveer 10 jaar om een ​​nieuw antibioticum te ontwikkelen dat in minder dan een jaar niet meer zal werken.

Als gevolg is de farmaceutische industrie sinds 1987 praktisch gestopt met de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. Dit betekent dat er niet langer een betrouwbare antibioticum bij een nieuwe epidemie kan worden ingezet.

Een ander belangrijk probleem is dat antibiotica, naast het vernietigen van schadelijke bacteriën, ook darmflora van het lichaam (of goede bacteriën) doodt. Zonder deze flora is je immuunsysteem gecompromitteerd. Dit is geen overdrijving omdat de darmflora van je lichaam ongeveer 70 – 80 procent van je immuunsysteem omvat. Zonder je immuunsysteem ben je vatbaar voor een groot aantal ziekten waartegen het lichaam zich niet kan verdedigen.

Nano Zilver, een natuurlijke en veilige antibioticum, maakt onderscheid tussen goede en slechte bacteriën.

Waaruit bestaat Nano Zilver?

Een oplossing van Nano Zilver bestaat uit zeer kleine zilverdeeltjes die niet “in suspensie”, maar in feite opgelost zijn in zuiver water. Het is bekend dat Nano Zilver een verscheidenheid aan micro-organismen doodt en drinkwater zuivert. Ieder zilverdeeltje heeft een positieve elektrische lading die wordt aangetrokken door virussen, schimmels, bacteriën en andere ziekteverwekkende pathogenen die negatief geladen zijn. Op die manier vernietigt Nanozilver schadelijke organismen.

Zilver wordt geoxideerd door licht en fotografie is gebaseerd op dit feit. Daarom oxideert een zilverproduct dat in een goedkoop blauwe of bruine plastic of glazen fles wordt gehouden tijdens elke minuut dat het aan licht wordt blootgesteld. Dus is ieder zilverproduct in grijs-bruine flessen minder effectief in het doden van pathogenen. Wanneer echter een zilverproduct in een donkerviolette glazen fles zit, oxideert deze veel minder en is dus voor een lange tijd veel meer effectief. Het donkerviolette glas zorgt ervoor dat de zilverdeeltjes tegen het licht beschermd blijven.

“Papa Smurf”

imagesEr zijn wat gevallen bekend van mensen die een onomkeerbare grijs/blauwe verkleuring van de huid (argyria) kregen na gebruik van een colloïdaal of ander lage kwaliteit zilverproduct. In die gevallen was er een zeer overmatig gebruik van het zilverproduct, en het zilver werd onjuist geproduceerd in eigen laboratoria. De zilverdeeltjes zijn te groot, waardoor ze in het vetweefsel onder de huid bleven zitten. Of  het zilver was onzuiver en/of onderworpen aan de vorming van zilverchloride door de toevoeging van zout.

Om de blauwe kleurstof van bijvoorbeeld Paul Karason (zie foto) te voorkomen, let dan bij de aankoop van een zilver colloïdale oplossing op het volgende:

 • De zilverwater moet positief geladen zijn,
 • Het moet worden geproduceerd in 100% zuiver water,
 • Deeltjes moeten nano-formaat zijn,
 • De zilveroplossing moet worden opgeslagen in licht-werende donkere glazen flessen.

Als een terzijde vermelde Paul Karason op de Oprah Winfrey show dat, hoewel hij de verkleuring van zijn huid zelf had veroorzaakt door zijn eigengemaakte colloïdale zilver,  hij vanwege de zilver zich geweldig voelde. Hij nam het nog steeds, ondanks het effect op zijn huidskleur.

Gebruik van Nano Zilver

Nano Zilver kan zowel extern als intern worden gebruikt en is een uitstekend voedingssupplement. Dagelijks gebruik van Nano Zilver is aan te raden om je lichaam te beschermen tegen bacteriën en infecties.

Detox: Het is nooit verkeerd om je lichaam een ​​jaarlijkse detox te geven. Tijdens je detox moet je elke ochtend 20-30 ml Nano Zilver op de nuchtere maag innemen totdat je literfles leeg is. Om de detox extra kracht te geven kan je een detox dieet volgen met een laag suikergehalte. Drink tijdens een detox-programma veel water om je te ontdoen van al het afval.

Na een detoxbehandeling kan je een onderhoudsdosis van een theelepel per dag Nano Zilver op een nuchtere maag innemen, of een wekelijkse eetlepel Nano Zilver.

Mondwater: Voor gevoelig of ontstoken tandvlees kan je Nano Zilver gebruiken om te spoelen en/of te gorgelen.

Bij wonden, brandwonden, eczeem, schimmels, zweren of snijwonden kan je Nano Zilver op het getroffen gebied aanbrengen voor een snellere genezing en een sterk verminderde kans op infectie en littekenvorming.

Nano Silver irriteert niet gevoelige ogen, neus of keel.

We worden beperkt door Europese wetgeving op wat we kunnen zeggen over de effectiviteit van Nano Zilver en de verbazingwekkende effecten die het heeft op de gezondheid. Dus zijn gezondheidswinkels de beste plek om informatie en advies te krijgen. Eén ding dat regeringen niet van ons weg kunnen nemen is de vrijheid van meningsuiting. Iemand kan je advies geven en je de waarheid vertellen over wat een product kan doen of hoe het je kan helpen, maar volgens bovenstaande wetgeving kan dit soort informatie niet gedrukt worden als promotie voor natuurlijke gezondheidsproducten.

 

bg image

Discover

Ontdek de bron van cellulaire energie

Goud, Zilver, Platina, Magnesium, Ijzer, Zink en Koper

bg image

Bottom Home

Nanomineralen

Het zuiverste water, de kleinste deeltjes

De nieuwe vorm van mineraalsuppletie